Interim HR

(Interim) HR Manager gezocht?

 

GEVONDEN!

Is jouw organisatie op zoek naar professionele HR Manager als tijdelijke uitbreiding van het HR-team, invulling tijdens zwangerschapsverlof of van een HR-vacature? Of als adviseur of sparringpartner van een leidinggevende of het Management? Als professionele HR-manager ben ik beschikbaar voor één enkele dag tot fulltime bezetting voor een langere periode!

LEES MEER

Wat kan je verwachten?

Als je voor mij kiest als interim HR Manager dan is dat een uitstekende, flexibele oplossing voor het invullen van een tijdelijke opdracht of project. Samen bepalen we wat het doel is van de ‘opdracht’, de tijdsduur en de kosten zodat jullie van tevoren weten waar je aan toe bent.

Als je voor mij kiest dan spreken we samen af welke tijdelijk verantwoordelijkheid ik krijg in mijn rol als interim HR Manager. Denk hierbij aan één of een aantal van de onderstaande taken, zoals het;

  • Leidinggeven aan, beheren van de HR-afdeling;
  • Houden van POP, functionerings- en beoordelingsgesprekken met alle medewerkers van de organisatie samen met de direct leidinggevende;
  • Ontwikkelen en implementeren van tactisch en strategisch HR-beleid;
  • Ondersteunen en adviseren van de directie en het lijnmanagement;
  • Standaardiseren van arbeidsvoorwaardelijke regelingen binnen de organisatie;
  • Initiëren en coördineren van diverse HRM gerelateerde zaken;
  • In gang zetten en (laten) uitvoeren van wervings-, selectie-, ontslagtrajecten;
  • Zorgdragen voor de dagelijkse invulling van het casemanagement/verzuimbeleid;
  • Vorm en inhoud geven aan het HR-beleid op basis van de organisatiedoelstellingen.

Als je voor mij kiest bespreken we samen waar jullie op dat moment behoefte aan hebben. Het doel! De zojuist genoemde verantwoordelijkheden en/of taken zijn slechts een opsomming om een indruk te geven van mijn mogelijkheden. Maar soms moet je de dingen niet nodeloos ingewikkeld maken en ben ik ook volledig in mijn element om voor een X periode bij jullie als interim HR op de ‘HR-winkel’ te passen!

Als je voor mij kiest ontvang je maatwerk. Afhankelijk van de duur en de complexiteit van de interim HR opdracht bespreken we samen mijn uurtarief. Ook is het mogelijk om wekelijks of maandelijks mijn HR-expertise in te zetten. Vooral handig voor kleine organisaties waar geen of beperkte HR-capaciteit cq kennis aanwezig is. Om zo toch een constante flexibele HR factor in huis te hebben!