Coaching

‘Een klein inzicht maak vaak een groot verschil.’

In mijn optiek gaat het leven over verhoudingen. Als je jong bent kunnen kleine gebeurtenissen een grote impact hebben. Niet alleen omdat je leef- en belevingswereld kleiner is maar ook omdat jezelf nog letterlijk moet groeien.

Als volwassene draag je die ‘grote’ impact uit je verleden nog steeds met je mee. Voor mij is het de kunst om je te leren hoe je ervoor kan zorgen dat je de impact van destijds – die je nu nog mee je meedraagt – kan ‘verkleinen’. Waardoor je weer voor uit kunt kijken en er meer ruimte in je leven is voor nieuwe ervaringen.

LEES MEER

Wat kan je verwachten?

Als je voor mij kiest dan wil ik er voor je zijn vanuit het feit dat jezelf graag je verhaal met me wilt delen. Met behulp van systeemgericht werken, NLP, kernkwaliteiten en diverse andere mooie tools tijdens mijn coaching wil ik jou laten ervaren dat jouw verhaal ook in een ander daglicht kan worden bezien. Een klein inzicht maakt vaak een groot verschil!

Als je voor mij kiest dan doen we eerst samen een korte gratis intake. Hebben we een match dan volgt er een standaard eerste coaching sessie die ik bij iedereen hetzelfde inzet. Daarna hoop ik altijd dat de tweede sessie en verder ook door mij standaard kunnen worden ingezet en toegepast, maar niets is minder waar. Het loopt altijd anders dus lever ik maatwerk. Speciaal voor jou!

Als je voor mij kiest dan zijn een paar coaching afspraken vaak al voldoende om jou een ander inzicht te geven. Maar jij beslist. Het is jouw verhaal, jouw leven. Ik werk graag bij mij thuis in Amersfoort, maar afspreken in een coachhuis bij jou in de buurt of een wandeling is ook prima! 

Ik liep wat vast in mijn werk daarom heb ik een aantal coaching sessies bij Jeanine gevolgd. Verrassend en ook goed om te ontdekken was dat het gevoel van algeheel onbehagen voortvloeide uit niet goed verwerkte rouw. Jeanine wist al vrij snel tot de kern van het probleem door te dringen en heeft mij vervolgens handvatten gegeven om het rouwproces verder op mijn manier en in mijn eigen tempo goed te kunnen doorlopen. Gedurende dit coaching traject heb ik Jeanine leren kennen als een betrokken, doortastende, meedenkende en eerlijke coach die de juiste vragen stelt en goed luistert. De gesprekken met haar waren erg waardevol. Ik heb veel baat gehad bij haar coaching.

Nina

Jeanine is een coach die erg goed kan luisteren. Ze geeft je een gevoel van veiligheid en gezien worden. Haar vragen hebben me geholpen om dieper in te gaan op de onderwerpen. Ze kan heel goed observeren en zet me regelmatig een spiegel voor. Daarbij stelt ze kritische vragen waardoor ze me uitnodigde om met die vragen aan de slag te gaan. Ze hielp me om de dingen waar ik niet uit kwam concreet te maken. Jeanine leerde me om vanuit mijn hoofd naar mijn hart te gaan. De oefeningen hebben me ook goed geholpen. Elke keer bespraken we ze na. Door de oefeningen en het bespreken kreeg ik meer inzicht in mijn manier van doen en laten. De coaching heeft me op weg geholpen. Het was het begin van een nieuw leerproces. En daar ben ik heel blij mee. Het heeft me iets goeds gebracht.

Joan

Jeanine heeft me veel inzichten gegeven. Ze heeft me laten inzien welke plek ik mezelf plaatste in mijn gezinssituatie. Wat voor mij heel verhelderend was en waardoor er ook een grote rust over me heen is gekomen. Doormiddel van goede vragen te stellen, direct en bondig te zijn. Soms bewust even te laten ervaren wat een situatie met je doet en hoe je het zelf anders zou willen ervaren, gaf me inzicht. Onze coaching sessies hebben me laten groeien tot een sterker mens. Hier ben ik je erg dankbaar voor! Dankjewel!

Sam